Zandvoort
 
Zandvoort staat vooral bekend om haar uitgestrekt zandstrand van maar liefst negen kilometer lang. Ruimte genoeg dus om te recreëren. Zeilen, surfen, wandelen, zonnebaden, strandvolleybal...
En om te ontspannen. Want op het strand staan in de zomer 40 strandpaviljoens en in de winter 5.  Zandvoort heeft ook een naaktstrand. Appartement Le Grand Bleu ligt op 2 minuten lopen van het strand. In de Waterleiding- en Amsterdamse Duinen kun je uren wandelen en fietsen. Onderweg kom je veel diersoorten tegen zoals vossen, konijnen, herten, wisenten en veel vogelsoorten. Ook in de winter is het echt genieten in Zandvoort. Elk seizoen heeft zijn pracht en praal.
 
Naast het strand, watersport, wandelen en fietsen in de prachtige duinen biedt Zandvoort veel meer. Onder andere het wereldberoemde Circuitpark van Zandvoort waar jaarlijks vele motor- en autosport evenementen worden georganiseerd. Voor golfliefhebbers heeft Zandvoort een 9-holes golfbaan tot haar beschikking.
Eten en drinken, er is voor elk wat wils. Supermarkten zijn open op zondag evenals de meeste winkels. Bij Centre Parcs Zandvoort zijn mogelijkheden om te zwemmen, te bowlen, kegelen. Bezoek ook het Museum van Zandvoort, om de sfeer te proeven van dit vroegere vissersdorpje. Appartement Le Grand Bleu ligt op 2 minuten lopen van het dorpscentrum.
 
Gedurende het seizoen wordt er veel georganiseerd zoals muziekfestivals, paardenraces, autoraces, braderieën  en kunsttentoonstellingen op het strand. Meer informatie vindt u op www.vvvzandvoort.nl.

In de omgeving ligt Haarlem (10 min. met de trein) en Amsterdam (25 min. met de trein). Meer dan een bezoek waard.
 
@ Zandvoort tips Prijzen Contact Foto’s Links